svētdiena, 2010. gada 28. novembris

PALDIES!

Sveiki, draugi!

Gribēju pateikt LIELU paldies visiem, kas jau ir ziedojuši ūdens projektam Zimbabvē! Kā jau iespējams zināt, mums ir nepieciešami 3500Ls, kas ir daudz naudiņas, bet tas var izglābt DAUDZU bērnu un arī pieaugušo dzīves.

Līdz šim esam savākuši JAU 2112,64Ls!!! Tas ir superīgi, ko kopā varam izdarīt! Fantastiskākā ziņa ir, ka 1080,87Ls no šīs naudiņas ir savākuši/ saziedojuši cilvēki no Latvijas! Tas ir vairāk kā puse! Tik ļoti lepojos ar cilvēkiem Latvijā! Nekad nedomāju, ka tik LIELS atbalsts nāks no Latvijas, bet Dievs ir varens! J paldies jums visiem! ja vēlies zināt vairāk par šo projektu - www.vilande.com

Viena liecība ar ko gribēju padalīties:

Mums šeit skolā ir viena ģimenīte no Dienvidkorejas. Viņi atbrauca uz šo skolu, paklausībā Dievam – viņi pārdeva savu māju, mašīnu, jo saņēma no Dieva, ka viņiem ir jābūt šai skolā un tad pēc skolas pabeigšanas ir jāpaliek šeit. Viņiem vēl nav naudiņa, lai dotos ar mums praksē uz Zimbabvi...

Bet divas dienas atpakaļ šīs ģimenītes tētis man pienāca klāt un teica – atnāc! Viņš mani ieved telpā ar daudz kastēm, kurās iekšā kurpes, drēbes, segas utt. Viņš saka – Tabita, mēs gribam to visu pārdot kaut kur pilsētā! Un visa naudiņa, kas ienāks būs Zimbabves ūdens pumpja projektam!

Es nespēju noticēt, jo viņiem pašiem vajag naudiņu, lai dotos uz Zimbabvi, bet viņi teica, ka šī naudiņa būs ūdens projektam un, ja Dievs vēlēsies, lai viņi arī dodas – Viņš parūpēsies! Wow! Tā ir patiesa paklausība Dievam!

Ja vēlies zināt vairāk par šo projektu – www.vilande.com

ENGLISH:

I’m sure you have heard about water Project we have been trying to do raise 7000 USD to do this water pump in Zimbabwe. For now we have about 4000 USD J It’s pretty good! But the most amazing thing is that more than half of this money is coming from LATVIA!

I’m so proud of people in Latvia! For their giving hearts! It’s amazing!

If you want to know more about this project – look in this blog’s older posts J or email me tabita.asnevica@gmail.com

3 komentāri: