piektdiena, 2010. gada 5. novembris

stars

ak, kā gribējās šovakar būt Latvijā un redzēt to, kas notiek Arēnā Rīga! šodien biju kopā ar jums lūgšanās, ak, kā man gribas redzēt atmodu Latvijā!!!
šovakar gulējām ar meitenēm uz asfalta un skatījāmies zvaigznēs, gribēju beidzot redzet krītošu zvaigzni, bet nekā, bet bija jautri gulēt uz asfalta un vērot zvaigznes :)Dievs tik skaisti tos punktiņus debesīs salicis :) ak...

ENGLISH:
I wish I could be in Latvia from today till Sunday to be a part of HOPE festival with Franklin Graham... but I'm there with my prayers :) I would LOVE to see revival in Latvia!!!
Tonight we were just laying on ground outside and watching stars - it was awesome :) God is so amazing - he made each one of that little dots there :)

3 komentāri:

  1. 12000 cilvēku bija. Pilnīgi pilna arēna. 600 cilvēki iznāca priekšā. Rīt ārā būs liela telts ar 1000 papildus sedvietām un ekrāniem...bija wow.

    AtbildētDzēst
  2. super :) es jau lasīju un bildes redzēju :)tik fantastiksi, Dievs ir TIK labs :)

    AtbildētDzēst
  3. Par buushanu Latvijaa shajaa nedeeljas nogalee tev pilniigi piekriitu!!! Nav nekaa labaaka kaa redzeet, kad cilveeki nodod savas dziives Kristum!! :)

    AtbildētDzēst