ceturtdiena, 2010. gada 4. novembris

piedzīvojums

:)sveiki, draugi!
vakar atkal bijām Cerību Zemē un bija atkal superīgi :) pateicoties ādiem no jums, mēs varējām bērniem nopirkt banānus :) viņi bija dikti priecīgi :) viena meitenīte pat ēda mizu...lielie centās atņemt mazajiem banānu... žēl skatīties... cik varējām, tik sargājām mazos, skatījāmies, lai apēd paši...

bet, jā, vakar paņēmu rokās vienu mazu zēnu un viņš apčurājās... sākumā nepamanīju, bet tad sāku just, ka kaut kā slapji paliek...bet nevaru tak bērnu likt zemē, viņš noteikti tāpat jau nejutās īpaši patīkami...turpināju turēt viņu rokās, kādu laiciņu un tad viņa māsīna atnāca un paņēma viņu... atbraucām mājās un uzreiz skrēju dušā :)) tas bija SMIEKLĪGI, jo vēl viens zēns bija apčurājies vienai citai meitenei rokās :)) he-he :)

šodien ārā lietaina diena... šķaudu visu dienu :D

Svētdien mēs brauksim uz JeffreysBay, kas atrodas apm. 7 stundu braucienā no mūsu pilsētas. Tur būs konference "Nations to Nations"- tādas kā lekcijas, bet būsim tur kopā no 3 skolām. Būs jauki, varēsim iepazīties ar jauniem cilvēkiem :)būsim tur veselu nedēļu :) tad, izskatās, ka internets nebūs pieejams, jo datoru līdzi neņemšu :)

mums rīt kursā būs Kultūras vakars - tas nozīmē, ka katram jāpagatavo kaut kas no viņu ēdieniem - es cepšu pīrāgus, jo te daudzas citas lietas nevar dabūt :) pīrāgi tak ir latviešu ēdiens? :))

ENGLISH:
Today it's raining outside.
Yesterday we went to see kids in Land of Hope, again. There were A LOT of kids there :)) thanks to some Latvian's donation we were able to give those kids bananas. It was amazing :) they were SO HAPPY :)
Yesterday I took one little boy in my hands and he pee... I didn't notice in the beginning, but then I felt something wet :)) but I held him for a while and then his little sister came and took him from me. When we got home I run to get a shower :)) he-he :) Funny thing was that there was an other girl who run to shower,too, because the same thing happened to her, too :D
This Sunday we will go to a place called Jeffreys Bay, there we will have conference called Nations to Nations. We will spend one week there. It's a really beautiful place :)
Tomorrow we will have Culture night - we need to cook our national food. I will bake pīrāgi :) Hope it is latvian food :D it's just easy :))

3 komentāri:

  1. A Āfrikā ir speķis?:) Amerikā nebija?:) Tikai bekons :D

    AtbildētDzēst
  2. šodien iešu uz veikalu skatīties. Ja nē, tad būs jaiztiek ar šķiņķi :)

    AtbildētDzēst